

JAK VYRÁBÍME NAŠE KŘUPAVÉ HRANOLKY?
- vybíráme kvalitní speciální odrůdy na hranolky
- nakrájíme a necháme odstát ve vodě, abychom odstranili škrob a usušíme
- smažíme ve velmi výkonných fritézách v prémiovém slunečnicovém HOSO oleji s vysokým obsahem kyseliny olejové při nižší teplotě
- necháme odpočinout minimálně 20 minut
- smažíme podruhé při vyšší teplotě a podáváme s krémovými omáčkami

JAK VYRÁBÍME NÁŠ LAHODNÝ KEBAB?
- NeMaso řežeme přímo z kebab grilu, marinujeme
- v misce smícháme všechny ingredience včetně NeMasa, čímž se propojí všechny chutě
- naplníme horký, ručně dělaný pita chléb bez umělých "éček" a přidáme čerstvé klíčky

DOKONALÁ PŘÍPRAVA
- rajčata blanšírujeme a odstraňujeme slupku
- nakládaný zelený pepř vaříme, aby změkl a po rozkousnutí se krásně rozpustil v ústech
- zeleninový demi glas omáčku připravujeme z čerstvé zeleniny, vína, koření a dlouze táhneme po dobu cca 30 hodin
- čerstvý česnek nakládáme do láku dle italské receptury
- fazole si vaříme sami
- každý den ráno zkoušíme všechny ingredience a testujeme čerstvost potravin
- vybíráme kvalitní dodavatele a neděláme kompromisy
EKO OBALY
Jelikož jsou naše priority ekologického charakteru, naše jídlo i pití dostanete jen v kompostovatelných nebo papírových obalech, obalech s certifikací EKO, případně ve skle. Snažíme se také vyjednávat dodavateli, abychom se dopracovali k co možná nejekologičtějším variantám balení i na straně vstupních produktů. V budoucnu bychom také rádi rozvinuli naši vizi automatů na vratné gastro obaly.