JAK VYRÁBÍME NAŠE KŘUPAVÉ HRANOLKY?

- vybíráme kvalitní speciální odrůdy na hranolky

 

- nakrájíme a necháme odstát ve vodě, abychom odstranili škrob a usušíme

 

- smažíme ve velmi výkonných fritézách v prémiovém slunečnicovém HOSO oleji s vysokým obsahem kyseliny olejové při nižší teplotě

 

- necháme odpočinout minimálně 20 minut

 

- smažíme podruhé při vyšší teplotě a podáváme s krémovými omáčkami

JAK VYRÁBÍME NÁŠ LAHODNÝ KEBAB? 

- NeMaso řežeme přímo z kebab grilu, marinujeme 

- v misce smícháme všechny ingredience včetně NeMasa, čímž se propojí všechny chutě

- naplníme horký, ručně dělaný pita chléb bez umělých "éček" a přidáme čerstvé klíčky

DOKONALÁ PŘÍPRAVA

- rajčata blanšírujeme a odstraňujeme slupku

- nakládaný zelený pepř vaříme, aby změkl a po rozkousnutí se krásně rozpustil                v ústech

- zeleninový demi glas omáčku připravujeme z čerstvé zeleniny, vína, koření a   dlouze táhneme po dobu cca 30 hodin

- čerstvý česnek nakládáme do láku dle italské receptury

- fazole si vaříme sami

- každý den ráno zkoušíme všechny ingredience a testujeme čerstvost potravin

- vybíráme kvalitní dodavatele a neděláme kompromisy

© 2019 by mooi team.