Franchising

- První rostlinný kebab na kebab grilu v ČR.

- Hranolky z čerstvých brambor na belgický způsob.

- Veganské dipy, zajímavé a neobvyklé chuťové kombinace.

- Receptury vymyšlené přímo pro Mooi šéfkuchařem Petrem Novotným.

První pobočku Mooi jsme otevřeli Brně a v létě 2020 otevíráme franchisovou pobočku v centru Prahy. Dále se chceme  rozšiřovat  formou franchisy jak v ČR i v zahraničí. Jelikož redukce živočišné výroby je pro nás priorita, stanovili jsme franšízové poplatky výhodně tak, abychom náš hlavní záměr naplnili co nejvíce. Jde nám zejména o spolupráci s lidmi, kteří mají stejné cíle a hodnoty, budou sdílet naše poslání. To je pro nás důležitější než rychlý zisk a chceme v tom jít příkladem i ostatním.

PODPORA PRO FRANCHISANTY

Před otevřením:

  • posouzení ekonomické rentability v návaznosti na lokalitu nebo typ provozovny (bistro, food truck, výdejní okno)

  • úvodní školení pro franchisanta 

  • předání veškerých manuálů a provozní příručky

  • pomoc s výběrem personálu a vedením personální agendy

  • předání kontaktů na dodavatele vybavení a zboží (výhodnější ceny)

  • pomoc s otevřením provozovny (s vyřizováním povolení,  komunikací s úřady)

 

Po zahájení provozu:

  • pravidelná školení

  • lokální i plošný marketing

  • hodnocení výsledků

  • podpora veškerých provozních a personálních záležitostí

POTŘEBNÁ POČÁTEČNÍ INVESTICE

  • vstupní/ licenční poplatek:  zdarma

  • franchisingový poplatek: nastaven férově dle tržeb

  • marketingový poplatek (marketing fee) 2 %

  • celková investice do prodejny:  600 000 Kč - 900 000 Kč (dle velkosti provozovny)

  • délka smlouvy: 5 let s možností prodloužení 

ZÁKLADNÍ POŽADAVKY

  • souznění se strategií a filozofií konceptu - reduktariánství, veganství, vegetariánství, ekologické smýšlení

  • chuť rozjet vlastní podnikání 

  • dobré organizační schopnosti 

  • dostatečný vlastní kapitál

Pro bližší informace nás prosím kontaktujte: 

Zdeněk Třos    zdenek@mooi.cz nebo nikola@mooi.cz

724 286 285  

© 2019 by mooi team.