
Franchising
- První rostlinný kebab na kebab grilu v ČR.
- Hranolky z čerstvých brambor na belgický způsob.
- Veganské dipy, zajímavé a neobvyklé chuťové kombinace.
- Receptury vymyšlené přímo pro Mooi šéfkuchařem Petrem Novotným.
První pobočku Mooi jsme otevřeli Brně a v létě 2020 otevíráme franchisovou pobočku v centru Prahy. Dále se chceme rozšiřovat formou franchisy jak v ČR i v zahraničí. Jelikož redukce živočišné výroby je pro nás priorita, stanovili jsme franšízové poplatky výhodně tak, abychom náš hlavní záměr naplnili co nejvíce. Jde nám zejména o spolupráci s lidmi, kteří mají stejné cíle a hodnoty, budou sdílet naše poslání. To je pro nás důležitější než rychlý zisk a chceme v tom jít příkladem i ostatním.
PODPORA PRO FRANCHISANTY
Před otevřením:
-
posouzení ekonomické rentability v návaznosti na lokalitu nebo typ provozovny (bistro, food truck, výdejní okno)
-
úvodní školení pro franchisanta
-
předání veškerých manuálů a provozní příručky
-
pomoc s výběrem personálu a vedením personální agendy
-
předání kontaktů na dodavatele vybavení a zboží (výhodnější ceny)
-
pomoc s otevřením provozovny (s vyřizováním povolení, komunikací s úřady)
Po zahájení provozu:
-
pravidelná školení
-
lokální i plošný marketing
-
hodnocení výsledků
-
podpora veškerých provozních a personálních záležitostí
POTŘEBNÁ POČÁTEČNÍ INVESTICE
-
vstupní/ licenční poplatek: zdarma
-
franchisingový poplatek: nastaven férově dle tržeb
-
marketingový poplatek (marketing fee) 2 %
-
celková investice do prodejny: 600 000 Kč - 900 000 Kč (dle velkosti provozovny)
-
délka smlouvy: 5 let s možností prodloužení
ZÁKLADNÍ POŽADAVKY
-
souznění se strategií a filozofií konceptu - reduktariánství, veganství, vegetariánství, ekologické smýšlení
-
chuť rozjet vlastní podnikání
-
dobré organizační schopnosti
-
dostatečný vlastní kapitál
Pro bližší informace nás prosím kontaktujte:
Zdeněk Třos zdenek@mooi.cz nebo nikola@mooi.cz
724 286 285